ZA PACIJENTE

Kako stupiti u kontakt sa bolnicom Mediterraneo?

Mediterraneo bolnica posluje u Srbiji, BiH i Crne Gore putem predstavništava u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Banja Luci i Sarajevu u kome rade sertifikovani operateri, prevodioci i lekari. Pacijenti iz Srbije i regiona preko predstavništva dobijaju kompletnu besplatnu logističku pomoć i podršku od predstavništva.

1

Kada stupite u kontakt sa nama,tražićemo da nam pošaljete medicinskudokumentaciju pacijenta na info@radiohirurgija.rs

2

Prevodimo dokumentaciju i šaljemo je onkološkom konzilijumu bolnice Mediteraneo.

3

Nakon uvida u medicinsku dokumentaciju, Onkološka savetodavna komisija donosi odluku o najboljem protokolu lečenja.

4

Realizacija plana lečenja može da počne okvirno za već dva dana od momenta kad prihvatite plan lečenja, predložen od strane Onkološkog konzilijuma bolnice Mediterraneo Ukoliko je potrebno, organizujemo zoom konsultacije sa profesorima pre puta.

5

Lekar zadužen za pacijenta u bolnici Mediterraneo u kontaktu je sa onkologom u Srbiji i kada se pacijent vrati u zemlju.

6

Put i smeštaj organizuje pacijent. Ukoliko pacijent želi, možemo preporučiti povoljan hotel u blizini bolnice i organizovati taksi koji u zakazano vreme čeka pacijenta na aerodromu i vozi ga u hotel.

Kontakt

Za sva pitanja, savete i pomoć možete nam se javiti dr Mariji Nikolić na +381 64 8213 477 i dr Sunčici Jovanović na +381 64 8271 064.
Svi podaci o pacijentu su zaštićeni u skladu sa HIPPA standardom.
telefon

Kad pacijent
stigne u bolnicu
Mediterraneo

Svaki pacijent po dolasku u bolnicu istog dana, u unapred zakazanom terminu, obavlja CT simulaciju, koja se radi na posebno konfigurisanom CT skeneru. Cilj ovog pregleda je dobijanje 3D modela tumora, koji radijacionom onkologu omogućava preciznu lokalizaciju karcinoma i uvid u okolna područja. Na osnovu toga, pravi se definitivni plan lečenja.

Sa prvom terapijom najčešće se počinje najčešće dva dana nakon CT simulatora. CT simulator je uključen u cenu lečenja.

Glavna medicinska sestra bolnice Mediterraneo je Srpkinja, tako da postoji mogućnost organizovanog prevodioca za osobe koje ne govore engleski.

Pogodnosti

U bolnici Mediteraneo moguće je lečiti se o trošku polise privatnog zdravstvenog osiguranja ukoliko polisa pacijenta pokriva tržište Grčke.

KAKO STUPITI U KONTAKT SA BOLNICOM MEDITERRANEO?

Mediterraneo bolnica posluje u Srbiji putem predstavništva u Beogradu i Novom Sadu, Banja Luci, Sarajevu i Podgorici. Pacijenti iz Srbije i regiona dobijaju kompletnu besplatnu logističku pomoć i podršku od predstavništva kako u pripremi lečenja u Mediterraneu, tako i tokom i posle lečenja. Svi podaci o pacijentu su zaštićeni u skladu sa HIPPA Compliance standardom.